Türkiye Posterleri

Görsel sanatlara ve dekorasyon işlerine ilgi duyanların dikkatini cezp edebilecek bir site, Türkiye Posterleri. Hem ülkemiz adına güzel ve başarılı çalışmaların yapıldığı hem de ilgi duyanların kullanımına  “Ücretsiz” olarak sunulmaktadır. Konu ile ilgili tüm katkı sağlayanlara teşekkür eder aşağıda kendi sayfalarından aldığımız tanıtım yazısı ile sizleri baş başa bırakıyoruz. İlerleyen zamanlarda bu çalışmalardan bir kısmını sayfalarımızda yayınlayacağız bilgisi ile iyi ve güzel zamanlar.
iyiturks


Türkiye Posterleri
Türkiye... En büyük medeniyetlere ev sahipliği yapmış, modern yaşamın ve en eski inanç sistemlerinin doğuşuna tanıklık etmiş, tarihçileri büyüleyen, arkeologların aklını başından alan, dünya haritasının kalbindeki eşsiz yerinde usulca uzanan güçlü ülkemiz... Evimiz!
Bizler, topraklarımızdaki tüm güzelliklerin ve sonsuz zenginliklerin far- kındayız. İstanbul Boğazı’nın ortasında bir inci gibi duran Kız Kulemizle, görenleri şaşkına çeviren Kapadokya’mızla, Ölüden iz’in ipeksi maviliğiyle, Efes’teki görkemli kütüphanemizle, Pamukkale’miz, Mardin’imiz, Karadeniz kıyılarımız ve bizi biz yapan tüm değerlerimizle gurur duyuyoruz.
‘Öyleyse’ dedik, ‘bilenler, bilmeyenlere anlatsın, Türkiye’nin marka değerini, Türk insanı yükseltsin’.
Kapadokya’da bir şarap mahzeniniz mi var... Ya da Bursa’da enfes kebaplar yapan bir lokantanız... Belki de Sultanahmet’te hediyelik eşyalar satan bir dükkânınız... Yani her gün, en az hemşerileriniz kadar turistle de karşılaşıyorsunuz. Onları; ülkemizin göz kamaştıran güzelliklerini anlatan, dünya standartlarında kaliteye sahip, özenle tasarlanmış posterlerle etkilemek istemez misiniz? İşte bu proje bunun için var!
Türkiye Posterlerini Kim Tasarladı?
Türkiye Posterleri, Emrah Yücel’in sahibi olduğu Iconisus Reklam Ajansı tarafından tasarlandı.
Neden?
Çünkü biz; grafik tasarımın, ülkemizin marka değerinin artmasında önemli bir güce sahip olduğuna inanıyoruz.
Iconısus Nedir?
Iconisus; 5 yıldır Türkiye’nin, Amerika ve Rusya’daki resmi turizm tanıtım kampanyalarını yürüten, ayrıca sinema reklamcılığı konusunda büyük deneyim sahibi olan Los Angeles merkezli bir reklam ve görsel çözüm ajansıdır.
Sitedeki Posterler Ücretli Mi?
Hayır. Posterlerimizin tamamı ücretsiz. En yüksek çözünürlüklü hallerini, herhangi bir ücret ödemeden sitemizden bilgisayarınıza yükleyip basabilir veya profesyonel bir baskı merkezinde bastırabilirsiniz.
Peki Sizin Bundan Çıkarınız Ne?
Bizim çıkarımız, ülkemizin marka değerine yaptığımız katkımız.
Posterlerinizi Kendi Sitemde Yayınlayabilir Miyim?
Çok seviniriz! Türkiye Posterleri Web Sitesi’nde yer alan tüm posterleri, kendi internet sitenizde, blog sayfanızda, Facebook’taki duvarınızda veya Twitter hesabınızda dilediğiniz şekilde paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

iyi ve güzel...