Tebrikler Galatasaray

Futbol dünyasının en zor ve en prestijli kupası olan Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalan Galatasaray çok önemli bir başarıya imza attı. Bu başarı ile kendi hem de ülkemiz maddi manevi kazançlar elde etti.
Bu zor turnuvada ilk 8 takım arasına kalma başarısını gösteren Galatasaray’da en büyük payın Fatih Terim’de olduğu aşikârdır. Bu tarz başarılar para, şöhret v.b dış etkenlerle değil, inançla, azimle ve doğru çalışma ile gelir. Yukarılara çıkma gücünü veren inanç içimizdeki hırsla doğru oranla buluştuğunda bu tadına doyulmaz hazları yaşatmaktadır. Tabii ki başarıda yönetimin, oyuncuları, taraftarların ve diğer çalışanların payı bulunmaktadır. Ancak onların parasını emeğini doğru bir şekilde bir araya getirip en uygun karışımı yapan ve başarıya inancı aşılayan maestro Fatih Terim’dir. Ne de olsa başarısızlıklar da fırlatılmaya hazır olan oklar ona çevrili değimlidir zaten.
Almanya’da Veltins Arena’da ilk maçı 1-1 biten rövanş maçında Schalke 04’ü Hamit, Burak ve Umut’un golleri ile 3-2 yenip çeyrek finale kala Galatasaray’da tüm ekibi tebrik eder, başarılarının finale kadar gitmesini temenni ederiz.
iyiturks

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

iyi ve güzel...