550 Tarihi Vekil! Ülkeniz Size Bu onurlu görevi verdi

Bir seçim dönemi daha sona erdi. Ülkemizin büyük bir çoğunluğunun katılımı ile binlerce  vekil adayı milletimizden ülkemizin sorunlarına çözüm bulmak ve yönetmek için yetki isteyerek 550 tanesi bu onura erişti.
Savaşlar, yoksulluklar ve iç sorunlar nedeni ile onlarca yıldır kalkınma mücadelesi veren ülkemiz insanları Dünyanın gelişmiş Ülkelerini yakalamak adına nice zorluklar ile başa çıktı. Ülkemizin hiç bir insanı birbirinin hakkını gaspetmek, insanlık onurana zarar vermek ve de en önemlisi birbir canına kastetmek gibi bir niyet içinde değildir.
Tüm yaşanan olumsuz tecrübeler toplumda öne çıkan, yöneticilik, liderlik yapan kişi ve kuruluşların başarız uygulamaları ve toplumsal onaya dayanmayan tercihleri sonucudur. Yoksa beraber her zorluğa direnen Ülkemiz insanları onun adına yanlış kararlar alanlar olmadığı sürece birbirine omuz vermekten başka bir düşünce taşımaz.
Dünyanın, özelliklede yakın çevremizde var olan savaşlar, krizler, belirsizlikler bizlere hayal edilmemeyecek güzelikleri getirebilecek fırsatları sunarken, Ülkemizin yetki ve güç sahipleri bunu kendi çıkar ve hırsları uğruna heba etmemelidir.
Millet adına doğrudan veya dolaylı yoldan yetki almış her kurum ve kişi zaman kayıp etmeden Ülkemiz adına insanlarımıza Huzuru, refahı ve barışı getirecek adımları bir an önce atmalıdırlar. Kavga ve çözümsüzlükler yüzyıllardır gerikalmışılık, düşmanlık ve Kendi Ülkesini yönetememe dışında hiç bir sonuç doğurmamıştır. Bunun örnekleri Iraktır,Afganistandır, Ortadoğudur en yakınmızda olanlar.
Ey Ülkemizin öne çıkan Önderleri, Yöneticileri, Güç sahipleri! 70 Milyonluk bir Ülkenin Refahı ve Huzuru sizlerin elindedir. Bu sizlerde olan bir ayrıcalık değil, kutsal görev ve vebaldır. Haziran 2011 seçimleri ile Milletten vekalet alan 550 Değerli vekilimiz, görevinizi unutmayın ve Ülkemize sizden beklenilen Huzuru getirin. Hem siz hemde Ülkemiz rahata ersin ve bunun keyfini sürmeye başlasın.
İnşallah bu tarihi görevi başarı ile yerine getirerek Hakettiğiniz övgüye mazhar olursunuz.
iyiturks

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

iyi ve güzel...