Beşiktaş Kafasını Kullandı


Uefa Avrupa Ligi E grubunda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş inönüde Maccabi Tel Aviv ile karşılaştı. Maçtan önceki Siyasi polemikler maçın gidişatı hakkında şüpheler uyandırmaya çalıştıydısa da bunda başarılı olamadı.

Muhteşem taraftarın desteği ile sahaya çıkan Kara Kartal Yıldızlarının vermiş olduğu hava ile ilk dakikadan itibaren yükseklerde yaptı uçuşunu. Uçuş zevkli ve bol gollü sonuçlandı. Beklenenden rahat ve eğlenceli bir karşılaşma neticesinde Beşiktaş Maccabi takımını 5-1'lik bir sonuçla yolcu etti. Maç o kadar rahat geçtiki Beşiktaş acısından maçta yapmış olduğu faul sayısı 7, görmüş  oldukları kart sayısı 0!

Oyunun rahatlığı ve Rakibin direncindeki zayıflık maçın gelecek karşılaştırmalar için bir referans sağlamasa da bizlere pek sağlıklı gelmedi. Sonuç olarak galibiyetin bol gollü olması ve Grupta 3 puanla liderliği sağlaması çok güzel, dileğimiz aynı sonuç ve rahat karşılaşmaların gelecekteki maçlardada Kara Kartalın uçuş güncesinde yer alması.

iyiturks

STAT: Fiyapı İnönü
HAKEMLER: Vladislav Bezborodov, Nikolai Golubev, Viacheslav Semenov (RUS)

BEŞİKTAŞ: Rüştü**, Ekrem*** , Sivok*** , Egemen**** , İsmail**** , Simao***  (Dk. 80 Veli *), Necip**** , Aurelio*** , Quaresma **** (Dk. 86 Mustafa* ), Fernandes**** , Almeida****  (Dk. 58 Edu **)
TEKNİK DİREKTÖR: Carlos Carvalhal

MACCABİ TEL-AVİV: Haimov*, Vered*, Pavicevic*, Nivaldo**, Yeini * (Dk. 46 Itzhaki**), Dahan*, Kehat*, Ziv**, Medunjanin**, Dabbur*  (Dk. 46 Atar*), Colautti*  (Dk. 59 Puncec*)
TEKNİK DİREKTÖR: Kobi Alfasi

GOLLER: Dk. 3 ve 28 Almeida, Dk. 50 Aurelio, Dk. 53 Egemen, Dk. 88 Edu (Beşiktaş), Dk. 49 Kehat (Maccabi Tel Aviv)
SARI KARTLAR: Dk. 43 Pavicevic, Dk. 49 Medunjanin, Dk. 56 Nivaldo, Dk. 79 Vered (Maccabi Tel Aviv)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

iyi ve güzel...