Yeni Şehir Yeni Tatlar


Yeni bir şehir hem keyifli hem de sıkıntılı bir deneyimdir. Keyiflidir, her şey yenidir, farklıdır, alışılmışın dışındadır. Yabancılığın rahatlığı ve çekingeçliği bir aradır. Keşif etmek, tanımak, ilkleri yaşamak güzel duygulardır. Sıkıntılıdır her şeye yeniden başlamak, çevreyi tanımak ve neyin nerede ve nasıl olduğunu bilmemek.

Bu sıkıntılardan biriside yemek konusunda yaşanır. Yeni bir şehir'de lezzetli, ekonomik ve nezih ortamlar bulmak sanıldığı kadar kolay değildir. Başlangıçta tercihler tavsiyeler, mekanların dış görünüşü ve ulaşımı kolay olanlardan yana kullanılır. Zamanla Şehri ve mekanları tanıdıkça, keşfettikçe tercihler alışkanlıklara dönüşür ve yeni şehrin yeni keyifleri listesinde en önemli yerleri kaplarlar. Tabii bunun yanında bu süreçte istenmeyen deneyimlerde yaşanabilir. Bu olumsuz deneyimler bize pahalıya ve sağlığımızı olumsuz etkileyen sonuçlara yol açabilir. Şans işte !

Yeni Şehir Yeni Tatlar yazımızı sizleri mutlu edebilecek ve keyifli anlara not edeceğiniz bir tavsiye ile devam etmek istiyoruz. Lezzet konusunda işinizi şansa bırakmamak adına lezzetli, nezih, ekonomik ve güleryüzlü dost çalışanların hizmet ettiği Pide Yerim'i öneririyoruz size. "Lezzet Yolu" olarak adlandırdıkları Balgat'ta Ziya bey caddesindeki sıcak mekanlarında Lezzetli pide, kebap,tatlı ve ikramları olan tavşan kanı çay ile sizleri bekliyorlar.

Yeni bir Şehir Yeni bir Hayat Yeni bir Tat Ankara'ya gelenleriniz için sıkıntıdan çok keyifli anlarla dolması dileği ile önerimiz mekanın sloganı ile uğurluyoruz sizleri Ankara'ya
Acıkınca! Pide Yerim

iyiturks

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

iyi ve güzel...